Nahrajte fotku z vášho zariadenia

Mňamka

hovädzí steak naklepaný hánkami - opečený na prudko z jednej - a potom z druhej strany (po 4 minúty) - do výpeku brusnice s korením drveným v mažiari - po odležaní (2 min) s prikrytým tanierom a osolení morskou soľou zalejeme brusnicovým sósom - šťavnaté kúsky potom s pôžitkom vychutnávame

Komentár môžu písať iba prihlásení užívatelia.
prihlásiť / registrovať
Pista-m

Mňam. Ja si niekedy tiež urobím podobnú radosť... Pekne zdokumentované.

mariano

:)

hasič

Máš šťastie že si nedal mapku, lebo neviem, neviem ako by to dopadlo...

silvia.kordosova

no mám smolu, mäsko až zajtra k obedu, po 17 hod. už nejem :)

DUDIS

ja som to robil 4 min na jednej strane.. teraz by som skúsil 3 aby bol šťavnatejší.. je to pre gurmánov.. niekto "surové" mäsko nemusí. inak bolo to lahodné.. ale 300 gramov pre chlapa aj málo :-)

kajka

ajáááj a ja taká hladnáááá....

FDV-VP66

Výborný recept. To sa asi musí skúsiť naostro.

alentica

:-) vyzerá dobre prepečený...

nefotim

..tak po obede sa mi už lepšie díva..:))

nefotim

do kelu, ved ma teraz neštvi!...takúto reportaž capnúť!!:)