na prípravu odporúčam krok 1 JE:
1 droždie v UK je to yeast
tak odhadom múku od oka okolo 420g,2 PL lyž mlieka rozmiešať s jedným vajíčkom 1,5 PL lyžice cukru a tiež olivoveho oleja potom v 35 ml vody rozmiešať droždie 330 ml mlieka 1/2 odmerky čokolady na varenie trocha masla zhruba 1 Čaj.lyžicu možete dať od 1-4 Čl.škorice 3 PL lyžice medu možete dať i 5 PL lyžic medu ak chcete mať viac sladke
Potom druhe cesto krok 2 JE:
294 g múky 1 droždie postup ako v prvom s droždím 2 PL lyžíc mlieka,1 lyžica cukru 1 ČL soli 1 vajce 172 ml mlieka a 1 PL lyžica oliv.oleja alebo može byť aj roztopené maslo potom zmiešať cesta spolu a dať piecť ja som vybral to miešadlo s domacej pekarničky a dal som program na pečenie 1.hodinu a 10 minút
doplnené krok 3 JE:
keď mieša cesto pri druhom kroku je možne podohadzovať hrozienka alebo ich možno podavať do cesta keď spajame spolu cesto prve s druhym
prihlásiť / registrovať