spominam
Zlatá hodinka od:
keď idú, tak idú
spominam
aj ja blahozelam :), som teraz zbadala len, o com si pisal
Viktor daj aj satana - inak blahoželám
copovaj@gmail.com
dlho som tu nebola :) ale stale ked sa vratim vidim krajsie a krajsie fotky.. vecinu tvojich:).. aa dakujem
Viktor, mal som trochu problém, tak som si až tzeraz všimol túto senzi fotografiu. Naozaj doberý pohľad na bedličku. Mám ich rád a običajne sa prežeriem a potom mám problém. Gratulujem
jarmila, tie softy pre teba mám, daj adresu !, vitaj doma. Ala, si ma potešila. zorica, dík za myšlienku
aj trocha múky s štiplavou paprikou a posolené ,mňam ,Viktor práve som sa vrátila z dovolenky a Ty mi také chute robíš
a to si kde hľadal Viktor? U nás je dubákov ako maku - lenže v lese je niekedy ešte viac hubárov! ... ale kto hľadá - nájde!
pekné foto :-)
vcera som ich vysmazal ..,mnamka
výborná fotka,ako tak čítam som asi na kuchárskom blogu....:-D
@tuxxer fajn, vďaka za recept, to bola taka normálna rychlovka, s vajkom poznám aj v trojobale, toto tak dva roky poznám, lepšie ako cigana. Za gratulácie ďakujem pribalím čosi fajnovejšie. apropo stretol som Funesa, tak ho stiahnem z karty a dám na zajtra, snáď vás poteší. Je živý a zdtravý, oklamali nas. Funes večne živý . :-DDD
heh, ja ten tvoj recept este vylepsim, skus ju troška posolit, a normalne obajiť vo vajíčku, tak ako sa robia aj klasické rezne a osmaž to na oleji.... je to výborné a navyše si to necha vlastnú šťavu v sebe, je to výborná pochúťka, hneď aj idem do lesa pozrieť, či naozaj rastú....:-DDDD
srdečná gratulka k top :)
Gratulujem k topke,ten cesnak dá tomu šmrnc...ďakujem za návštevu
Viktorko,dakujem za recept aj za navstevu.Uz sa tesim,az prides domov!!!
pekne foto
Hmm,takže si bol na huby.Aj ja idem.Zajtra... :-)
presne, aj my tak robime, ak mas cesnakovy prasok, je to este lepsie a foto fajn :)
vecsia ako moj slnecnik:-)))) 5*
siemens, tento recept si stiahni: očistíš nasucho, len tak poškrabkáš, posolíš z oboch strán, posypeš rascou a dobre natlačíš medzi lupene. Do rozpáleného oleja vložíš klobúk, rebrom nadol, pritlačíš dobre do oleja aby to trocha nasalo a potom otočíš, až to chytí takú patinu. potom to vyberieš, položíš na chlieb a dobre vytlačíš z toho olej, chlieb to stiahne. No a podávaš na chlieb, žemlu no ako cigánsku na púti. Vyskúšaj, fantázia. Daj si k tomu čosi kyslé.
a ešte raz :-)
fakt pekné, robí dobrú náladu aj keď obloha sa trošku mračí za 5*
šumné Viki
To by som rád videl ako si sa tam dostal.Fajná bedľa...5+
peknučké :)
5*
prihlásiť / registrovať