Nahrajte fotku z vášho zariadenia

Perla Ľadovej kráľovnej

V jednu studenú zimnú noc som naša perlu, ktorú snáď stratila Ľadová kráľovná. (Zamrznutá bublina s prekrásnymi krehkými bielymi pierkami po stenách)

Komentár môžu písať iba prihlásení užívatelia.
prihlásiť / registrovať
luciart

glycerol alebo cukor či sirup sladký sa používajú kvôli väčšej pevnosti stien bublín - predsa len v zime aby sa dali lepšie nafúkať a nepraskli tak ľahko. Ale poviem vám, je to aj tak fuška nafúkať ich a uložiť na povrch aby nepraskli ;) Samotné odfotenie je už malina proti tomu ;)

luciart

Ďakujem ;) nuž recepty sú všelijaké...aj túto zmes na bubliny som si pripravila sama - saponát, voda, glycerol. Keď sa použije cukor, sladký sirup, alebo čosi podobné, kresba bublín, teda kryštáliky - kryštalické kvety vytvárané na jej stenách sú úplne iná. Budúcu zimu budem skúšať práve také ;) No nejakú tú chvíľu si musíme počkať kým zas prídu mrazy...

Wiky-O

vraj sa pouziva neaky kukuricny sirup a saponat na vytvorenie mrznucich bublin,vraj voda a saponat nestaci..je to pravda?podarena fotka samozrejme.

Gabson

nádhera

hasič

Super postreh...